Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στις 23 Νοεμβρίου το δεύτερο από τα συνολικά 11 EP του ''Teargarden By Kaleidyscope'' των Smashing Pumpkins

Το δεύτερο μέρος του νέου τους concept δίσκου, "Teargarden By Kaleidyscope", πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 23 Νοεμβρίου οι Smashing Pumpkins.


Το "Teargarden By Kaleidyscope Vol. II: The Solstice Bare", όπως θα είναι ο πλήρης τίτλος του EP, θα περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια, τόσο σε cd, όσο και σε 12ιντσο βινύλιο, καθώς και το ακυκλοφόρητο b-side "Cottonwood Symphony". Στα πρότυπα του πρώτου (που βρέθηκε για πρώτη φορά στα δισκοπωλεία στις 25 Μαΐου), το νέο αυτό EP θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Τα κομμάτια που θα περιλαμβάνει είναι τα "The Fellowship", "Freak", "Tom Tom" και "Spangled".




Το μεγαλεπήβολο πλάνο του καινούργιου δίσκου των Smashing Pumpkins θέλει το συγκρότημα να κυκλοφορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα νέο τραγούδι, ως δωρεάν mp3, μέσω του site του. Για κάθε τέσσερα κομμάτια που μαζεύονται, θα βγαίνει στα δισκοπωλεία από ένα EP, έως ότου κυκλοφορήσουν συνολικά 44 κομμάτια και επομένως 11 EP.



Μέχρι στιγμής, από το "Teargarden By Kaleidyscope Vol. II: The Solstice Bare" έχουν γίνει διαθέσιμα δύο κομμάτια για download, τα "Freak" και "Spangled".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου