Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η 1η EROTIC DREAM ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟN ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η μεγαλύτερη Ερωτική Έκθεση στην Ευρώπη τώρα και στην Θεσσαλονίκη


Η 1η Διεθνής Έκθεση Erotic Dream, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο PORTO PALLAS από 11 έως 13 Μαρτίου 2011, για να ενθουσιάσει και να καθιερωθεί. 
Θα παρουσιαστούν ολα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που ανανεώνουν και προσθέτουν φαντασία στην ερωτική ζωή. Ανάμεσά τους Ερωτικά Αξεσουάρ & Βοηθήματα, Προφυλακτικά, DVD, Ξενοδοχεία, Εσώρουχα, Ένδυση, Υπόδηση, Κρεβάτια, Στρώματα, Sex Shops, Strip Show Clubs, Sites, Εταιρίες παροχής υπηρεσιών, Ηot lines, Φαρμακευτικές Εταιρίες, Ποτά, Sex Art, Tattoo, Κεριά, αρωματικά, δώρα, SPA και Προϊόντα περιποίησης. 
Είναι η μοναδική Έκθεση που σηματοδότησε με τόσο εντυπωσιακό τρόπο την ερωτική απόλαυση, φέρνοντας στο προσκήνιο ότι μέχρι τώρα δύσκολα συζητείτο και πολύ περισσότερο επιδεικνυόταν. Για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί την κορυφαία ευκαιρία άμεσης επαφής και επικοινωνίας με τους υποψήφιους αλλά και υπάρχοντες πελάτες τους. 
Στην 1η Erotic Dream θα είναι όλοι εκεί! Οι επαγγελματίες- επισκέπτες, οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου των σχετικών κλάδων και οι χιλιάδες επισκέπτες- καταναλωτές που δεν κρύβουν ότι ο έρωτας και το σεξ αποτελούν ένα από τα πιο θεμελιώδη συστατικά της διαπροσωπικής ανθρώπινης επαφής. 

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 11 Μαρτίου 17:00 – 01:00, Σαββάτο 12 και Κυριακή 13 Μαρτίου 12:00 – 01:00. 

2 σχόλια: