Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Δεκτός με όρους ο Bob Dylan στην Κίνα

Επετράπη τελικά στον Bob Dylan να δώσει μια σειρά από συναυλίες στην Κινά με τον όρο όμως να παίξει σε αυτές του τις εμφανίσεις setlist το οποίο θα εγκριθεί από την Κινεζική κυβέρνηση.

Ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά εμφανίσεων στην Ανατολική Ασία,την περασμένη χρονιά,αφού του αρνήθηκαν την είσοδο στην Κίνα.

Πλέον του έχει δοθεί το "πράσινο φως" για να εμφανιστεί στο Πεκίνο,μεταξύ 30 Μαρτίου και 12 Απριλίου,σύμφωνα με πηγές του Κινεζικού Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Κινεζική εταιρεία online αγοράς εισιτηρίων Mypiao.com έχει προσθέσει στη λίστα της δύο εμφανίσεις του Dylan  στο Beijing Railway Station στις 6 και 8 Απριλίου.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από Κυβερνητικές πηγές σχετικά με το αποδεκτό setlist των εμφανίσεων,αλλά και η πλευρά του Dylan δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την ανακοίνωση των εμφανίσεων του στην Κίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Dylan σκοπεύει να ανακοινώσει νέες ημερομηνίες για συναυλίες στην Ταΐβάν,το Χονγκ Κονγκ και την Σιγκαπούρη τον επόμενο μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου