Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ακυκλοφόρητο τραγούδι του Kurt Cobain και της Courtney Love θα εμφανιστεί σε νέα ταινία

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ το οποίο θα εξιστορεί την ζωή της drummer των Hole Patty Schemel,περιλαμβάνεται και ένα σπάνιο βίντεο το οποίο δείχνει τον Curt Cobain και την Courtney Love να παίζουν ένα μέχρι τώρα ακυκλοφόρητο τραγούδι!

Το φιλμ,Hit So Hard, θα ντεμπουτάρει στο South By Southwest festival στο Austin που λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα.Εκτός από το τραγούδι  'Stinking of You',στο οποίο αναφερθήκαμε,το φιλμ θα περιέχει και συνεντεύξεις τόσο της Courtney Love όσο και των άλλων πρώην μελών των Hole Melissa Auf de Maur και Eric Erlandson.

Το φιλμ επικεντρώνεται στην μάχη που έδωσε η Schemel ενάντια στον εθισμό της στα ναρκωτικά και στους θανάτους τόσο του Cobain όσο και της μπασίστριας των Hole Kristen Pfaff. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 28 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και σε αυτήν θα βρεθούν ξανά μαζί τα τέσσερα original μέλη των Hole  μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!

Η Schemel είχε αντικατασταθεί από ένα session drummer κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του πολύ επιτυχημένου "Celebrity Skin" το 1998,και σύμφωνα με την ταινία αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε οριστικά την μπάντα.

Ορισμένα από τα πλάνα της ταινίας,όπως και αυτό όπου ο Cobain παίζει μαζί με την Love, είναι τραβηγμένα από την ίδια την Schemel! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου