Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

2310 Festival στη Θεσσαλονίκη, 6 και 7 Ιουλίου: Judas Priest, Whitesnake, Firewind, James, My Excuse κ.ά.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα που η Θεσσαλονίκη αποκτά το δικό της μεγάλο, καλοκαιρινό φεστιβάλ! Το πάγιο αίτημα του μουσικόφιλου κοινού της γίνεται πια πραγματικότητα: το 2310 Festival έρχεται για να ενώσει το κοινό, σε μία σκηνή, σε ένα πανηγύρι μουσικής κάθε είδους και φιλοδοξεί να αποτελέσει τον συναυλιακό θεσμό του καλοκαιριού της Βόρειας Ελλάδας. Στις 6 και 7 Ιουλίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα παρελάσουν ονόματα μύθοι αλλά και ανερχόμενα συγκροτήματα, από την pop και την rock μέχρι το heavy metal, σε ένα πρωτόγνωρο -για το μέγεθος και την πρωτοτυπία του- πολιτιστικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.



2310 Festival
Καυτανζόγλειο Στάδιο

6 Ιουλίου
(powered by Spicy Entertainment)
Judas Priest
Whitesnake
Firewind
+ περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα

7 Ιουλίου
James
My Excuse
+ περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα

Η πρώτη ημέρα (6 Ιουλίου) του 2310 Festival ανήκει στο σκληρό ήχο. Οι «Θεοί του Μέταλ» Judas Priest, οι Whitesnake του David Coverdale και οι δικοί μας Firewind συνθέτουν το καλύτερο metal line-up που έχει παρουσιαστεί ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Και όμως, θα πλαισιωθούν από περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η δεύτερη ημέρα (7 Ιουλίου) του 2310 Festival ανήκει στον pop και rock ήχο. Το μεγάλο όνομα είναι οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού James, στην πρώτη εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη μετά από το θρίαμβο στο Θέατρο Γης προ διετίας. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι δυναμικοί My Excuse, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα εντυπωσιακά ονόματα και για αυτή την ημέρα.

Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr και από τις 29 Μαρτίου θα βρίσκονται και στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Περισσότερες πληροφορίες για το 2310 Festival αλλά και τα νέα ονόματα του line-up θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Εισιτήρια
Μονοήμερα - 45 ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr. Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται προς 50 ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου.
Διήμερα - 80 ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr. Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00.

Πληροφορίες: 210-9611118 και www.detoxevents.gr

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου