Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Και επίσημα οι Twisted Sister στην Ελλάδα τον Ιούλιο


Oι «Σιδερένιοι Άνδρες» του rock and roll έρχονται να ροκάρουν όσο πιο δυνατά γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Twisted Sister
+more acts

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011, Κέντρο Ιππασίας - Πάρκο Γουδή (Ολυμπιακά Ακίνητα), Αθήνα
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, Βαβυλωνία, Mύλος, Θεσσαλονίκη

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Νεοϋορκέζοι Twisted Sister επιστρέφουν για μια συναυλία στην καρδιά της Αθήνας και, για πρώτη φορά, θα συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους και τη Θεσσαλονίκη!

Όταν το 1973 ο Jay Jay French αποφάσισε να σχηματίσει τους Twisted Sister η «συντηρητική» Αμερική αδυνατούσε ακόμη να προβλέψει ότι σύντομα θα γεννιόταν ένα από τα πιο ακλόνητα fan bases όλων των εποχών, εκείνο των "S.M.F.F.O.T.S." (Sick Motherfucking Friends Of Twisted Sister). Τα video clips του συγκροτήματος, με έντονο το κωμικό στοιχείο και την στασιαστική ενέργεια, ενέπνευσαν την αμερικανική νεολαία που ήθελε να ξεφύγει από την τετριμμένη πραγματικότητα και να εναντιωθεί στην μονοτονία της καθημερινότητας. Ροκ ύμνοι, όπως "Ι Wanna Rock", "We're Not Gonna Take It", "The Price", "I Am, I'm Me", "Burn In Hell" αποτελούν all time classic party anthems!

Πολλοί διάδοχοί τους προσπάθησαν να τους αντιγράψουν, κανείς όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει επιτυχώς την glam αισθητική του ροκ σταρ με το πνεύμα του αιώνιου έφηβου σε ένα ηχητικό τοπίο old school heavy metal, προερχόμενο από τους πολυάσχολους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η μουσική των Twisted Sister είναι σα βόλτα με rollercoaster, το οποίο κάνει πολλαπλές στάσεις, περνώντας από το shock ροκ του Alice Cooper, το θεατρικό make up των Kiss, τo ιδιαίτερο στυλ των New York Dolls, με τελική κατεύθυνση την οδό του καθαρόαιμου heavy metal.

Όλες τους οι εμφανίσεις μετατρέπονται σε πάρτυ από τα οποία κανείς δε θέλει να λείψει. Γι' αυτό S.M.F's ενωθείτε!
You Can't Stop Rock 'n' Roll!

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, τις μπάντες που θα εμφανισθούν μαζί τους και την έναρξη της προπώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου