Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ακυρώθηκε η συναυλία της Kim Wilde!



Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία της Kim Wilde που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή στο Fuzz, αφού τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά στην προπώληση. Πιθανότατα το αλμυρούτσικο εισιτήριο έπαιξε τον ρόλο του, όπως και οι πάρα πολλές συναυλίες που είναι ήδη ανακοινωμένες για την φετινή άνοιξη. Η εξαργύρωση των αγορασμένων εισιτηρίων θα ξεκινήσει την επόμενη Πέμπτη, περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν παρακάτω...
Κατόπιν συνεννόησης με το management της Βρεττανίδας τραγουδίστριας KIM WILDE, η οποία θα εμφανιζόταν για πρώτη φορά στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011, στο Fuzz Live Music Club, στα πλαίσια της πρόσφατης και ιδιαίτερα επιτυχημένης Ευρωπαϊκής περιοδείας της για την προώθηση του νέου της άλμπουμ «Come Out And Play«, αποφασίστηκε η ακύρωση της συναυλίας, λόγω της χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων.
Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.
Η επιστροφή όλων των εισιτηρίων, είτε αυτά αγοράστηκαν από το Ticket House, είτε από τα Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς & Γλυφάδα), θα γίνει από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42 (Εντός στοάς Καραλοπούλου), Τηλ. 210-3626540, 210-3608366, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα & Τετάρτη: 10:30 – 18:30, Τρίτη & Πέμπτη & Παρασκευή: 10:30 – 21:00, Σάββατο: 10:30 – 16:00).
Όσοι αγόρασαν εισιτήρια ηλεκτρονικά από το Ticket Pro, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Ticket Pro (www.ticketpro.gr) ή επίσης με το Ticket House.
Όσοι αγόρασαν εισιτήρια από το Musicland / Ticket House Θεσσαλονίκης, θα τα εξαργυρώσουν στο Musicland / Ticket House Θεσσαλονίκης.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου