Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

JUDAS PRIEST AND WHITESNAKE LIVE IN ATHENS !!!


Detox and Spicy Entertainment Proudly Present:

 JUDAS PRIEST
(on a Farewell Epitaph  Tour)

WHITESNAKE

TΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Μαζί τους την ίδια βραδιά περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 Δύο μύθοι του “σκληρού ήχου” θα βρεθούν μαζί στην Αθήνα το φετινό καλοκαίρι: την Τρίτη 5 Ιουλίου, οι Judas Priest – στην τελευταία περιοδεία της καριέρας τους – και οι Whitesnake –αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού- θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου, σε μια συναυλία που θα μείνει στην ιστορία !!!
Μαζί τους θα εμφανιστούν και άλλα σημαντικά ονόματα από τον metal και hard rock ήχο, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

JUDAS PRIEST


Από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι Judas Priest ανακοίνωσαν ότι η Epitaph Tour θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία της τεράστιας καριέρας τους, σύσσωμο το metal κοινό ανέμενε με κομμένη την ανάσα την ανακοίνωση κάποιας ημερομηνίας και για την Ελλάδα. Στις 5 Ιουλίου, λοιπόν, θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε, για τελευταία φορά live στην Αθήνα, τους “Metal Gods”.
Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι Priest έχουν ανακοινώσει ότι σκέφτονται να περιλάβουν στο setlist της περιοδείας τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε δίσκο της καριέρας τους, ώστε να μην αφήσουν ούτε έναν οπαδό απογοητευμένο! Και φυσικά, υπόσχονται ότι θα δείξουν σε όλο τον πλανήτη πως πρέπει να είναι μια πραγματική metal συναυλία, αντάξια της κληρονομιάς που αφήνουν πίσω τους: με τους ενισχυτές στο 11 και “all guns blazing”! Πιστοί, ετοιμαστείτε να αποτίσετε τον τελευταίο φόρο τιμής στους “Θεούς του Metal”!

WHITESNAKE


Μετά το sold out του Λυκαβηττού και τις εμφανίσεις τους με τους Scorpions και τους Def Leppard, οι Whitesnake επιστρέφουν. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη για το πόσα σημαίνουν ο David Coverdale και η παρέα του για το ελληνικό κοινό: άλλωστε, τόσο η θρυλική φωνή του Coverdale, όσο και η απίστευτη ενέργεια που βγάζουν οι Whitesnake επί σκηνής εγγυώνται μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία.
Στις 5 Ιουλίου, οι Whitesnake θα μας παρουσιάσουν ένα show–ανασκόπηση της υπερ-επιτυχημένης καριέρας τους, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους (“Here I Go Again”, “Is This Love”, “Fool For Your Loving”, “Still Of The Night”, “Now You're Gone”, κλπ), αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο “Forevermore”, ο οποίος κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιδαίτερα «καλοκαιρινό χώρο» στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου, τον χώρο όπου θα λάβει χώρα και το φετινό EJEKT Festival. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην πανέμορφη Μαρίνα Φαλήρου και το Ιστορικό Θωρηκτό Αβέρωφ !!!
Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ όσο και από τα Λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Η συνεργασία της Detox, μιας εταιρείας με πολύχρονη εμπειρία  στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας και της Spicy Entertainment, μιας νεοσύστατης δυναμικής εταιρείας του ομίλου της Star Investment, αποτελούν την εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά στην παραγωγή, στις παροχές εξυπηρέτησης κοινού και στο τελικό experience feeling της πιο δυνατής βραδιάς του φετινού καλοκαιριού !!!


Εισιτήρια ήδη προπωλούνται  προς 50 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα πωλούνται προς 58 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του συναυλιακού χώρου.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00  και θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση για τις ώρες εμφάνισης των καλλιτεχνών.
Πληροφορίες: 210 9611118
Επικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, ststriligas@yahoo.com
Και Δήμητρα Μαντζούκα demetra@thespicyeffect.com


www.detoxevents.gr
www.spicymusic.gr και www.spicyentertainment.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου