Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Udo Dirkschneider: "Ποτέ δεν είπα πως οι Accept δεν μπορούν πια να γράψουν καλά τραγούδια".


Το εξέφρασε σε ελληνική ιστοσελίδα όταν ρωτήθηκε για το comeback των Accept με τον νέο τραγουδιστή, τον Mark Tornillo, καθώς και για το νέο album, "Blood Of The Nations". Ας δούμε τι απάντησε επακριβώς:

"Ασφαλώς. Είναι ένα καλό album και ο τραγουδιστής κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Θα σου πω το εξής... Το περίμενα ότι ο Wolf (Hoffmann, κιθάρα) και ο Peter (Baltes, μπάσο) θα έκαναν έναν σπουδαίο δίσκο και είμαι χαρούμενος ότι η περιοδεία είναι επιτυχημένη. Πάνε τόσα πολλά χρόνια από τότε που το πέτυχαν αυτό. Αλλά επιτρέψτε μου να πω κάτι σχετικό. Διάβασα κάπου πως ο Wolf λέει ότι γυρίζω και λέω από δώ και από εκεί και λέω σε δημοσιογράφους πως οι ACCEPT δεν μπορούν να γράψουν πια σπουδαία μουσική. Αυτό είναι τελείως μαλακία. Ποτέ δεν είπα πως οι ACCEPT δεν μπορούν να γράψουν πια ωραία τραγούδια. Αυτό μου θυμίζει νηπιαγωγείο. Αλλά τους εύχομαι καλή τύχη.

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για το αν νιώθει πίεση για το αν θα υπάρξουν συγκρίσεις μεταξύ του καινούριου U.D.O. album "Rev-Raptor"και του "Blood Of The Nations".

"Όχι! Παρ' όλα αυτά το "Rev-Raptor" είχε ολοκληρωθεί πριν από την κυκλοφορία του "Blood Of The Nations" των ACCEPT. Έχει μόνο μια φυσικότητα στον ήχο που μοιάζει με ACCEPT έτσι και αλλιώς... δύο μέλη των U.D.O. υπήρξαν σημαντικά μέλη των ACCEPT στα 80's. Αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι... Ο κόσμος είναι μεγάλος για να χωρέσει μαζί τους ACCEPT και τους U.D.O.".

O Udo Dirkschneider και η παρέα του ετοιμάζει ένα νέο album για το 2011 με την ονομασία REV-RAPTOR. Το εξώφυλλο της νέα κυκλοφορία μπορείτε να την δείτε παρακάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου