Σάββατο 14 Μαΐου 2011

AC/DC : "Δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουμε τον κόσμο να κατεβάσει τη μουσική μας"


Οι AC/DC δήλωσαν ότι ποτέ δεν θα προσφέρουν τη μουσική τους στο κοινό για online κατέβασμα!

Σε δηλώσεις τους,με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους DVD 'AC/DC: Live At River Plate',είπαν στο Sky News ότι θέλουν τα τραγούδια τους να φτάνουν στο κοινό σαν κομμάτι ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ.

Ο Angus Young είπε σχετικά με τη στάση της μπάντας απέναντι στο downloading: "Γνωρίζω ότι οι Beatles άλλαξαν τη στάση τους,αλλά εμείς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με την ίδια λογική.Για μας είναι ο καλύτερος τρόπος. Είμαστε μια μπάντα που ξεκίνησε κυκλοφορώντας άλμπουμ και ε΄τσι θα συνεχίσουμε.Ήμασταν πάντα μια μπάντα που αν άκουγες κάτι δικό μας στο ραδιόφωνο θα ήταν μόνο τρία λεπτά. Ως συνήθως τα καλύτερα τραγούδια μας βρίσκονταν στα άλμπουμ".

Ο Brian Johnson συμπλήρωσε ότι πιστεύει πως ο λόγος που υπάρχει η μπάντα ακόμα είναι το γεγονός ότι έμειναν πιστοί στην δική τους φιλοσοφία,όντα διαρκώς Rock 'n' Roll.Χαρακτηριστικά είπε: "Δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε και αυτό το εκτιμούν όλοι.Αυτό που κάνουμε δεν είναι τίποτα περισσότερο από διαρκές Rock 'n' Roll. Βγήκαμε αλώβητοι από τόσες μουσικές μόδες και συνεχίζουμε να παίζουμε αυτά που παίζαμε πάντα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου