Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Mick Jagger ετοιμάζει τους Super Heavy


O Mick Jagger επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει μια νέα μπάντα που θα λέγεται Super Heavy.

Μιλώντας στο ΝΜΕ,ο τραγουδιστής των Rolling Stones αποκάλυψε ότι ξεκίνησε κάποια rehearsals στο Los Angeles,με ένα ονειρικό line-up,που περιλαμβάνει τον Dave Stewart των Eurythmics,την Joss Stone και τον Damian Marley.

Μιλώντας σχετικά με την δημιουργία αυτής της νέας μπάντας ο Jagger είπε: "Βρεθήκαμε οι τέσσερις μας και σκεφτήκαμε να μπούμε στο στούντιο και να γράψουμε κάποια πράγματα για να δούμε πως θα πάει,αν θα μας αρέσει.Δεν γνωρίζαμε τι είδους μουσική θα φτιάχναμε. Γνωρίζαμε όμως ότι θα έπεφτε γέλιο,επειδή θα ήμασταν όλοι μαζί.Γνωρίζεται όμως πως δεν μπορείς  να διασκεδάζεις και να μην βγει κάτι καλό".

Στους Super Heavy συμμετέχει επίσης και ο βραβευμένος με Όσκαρ.AR Rahman,ο οποίος έχει επιμεληθεί τη μουσική για ταινίες όπως το Slumdog Millionaire και 127 Hours.

Ο Jagger συμπλήρωσε λέγοντας: "Έχουμε γράψει ορισμένα reggae τραγούδια,κάποια rock,μερικές μπαλάντες και κάποια soul κομμάτια.Ένα τραγούδι είναι τραγουδισμένο στη διάλεκτο Urdu. Κατάφερα να τραγουδήσω μόλις ένα στίχο σε αυτή τη διάλεκτο.Δεν κάναμε μουσική που να είναι πιο κοντά στο στυλ του Womad festival,αλλά ένα πιο προσβάσιμο είδος με πολλά χορευτικά στοιχεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου