Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Νέο "συναισθηματικά φορτισμένο" άλμπουμ για τους Sleigh Bells στις αρχές του 2012


Οι Sleigh Bells αποκάλυψαν πως τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τη δουλειά για το δεύτερο τους άλμπουμ το οποίο θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012.

Η μπάντα,που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της "Treats" τον περασμένο Μάιο,αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία με τους CSS.

Μιλώντας στο Rolling Stone,ο κιθαρίστας Derek Miller είπε: "Το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο άλμπουμ,και το σκέφτομαι πολύ αυτή τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει αν δουλεύουμε σε νέο υλικό.Ξεκινάμε δουλειά στις 25 Ιουνίου,έχουμε ένα σωρό demo έτοιμα και σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε κάτι στις αρχές του 2012. Υπάρχει υλικό που έχει περισσέψει από το "Treats" και το οποίο δεν είχαμε την ευκαιρία να το ολοκληρώσουμε μέχρι τώρα. Αυτό το λάθος δεν θα συμβέι αυτή τη φορά."

Ο Miller συμπλήρωσε ότι το νέο υλικό της μπάντας διαφέρει από αυτό του ντεμπούτου τους καθώς είναι λιγότερο ξεσηκωτικό και περισσότερο συναισθηματικά φορτισμένο.

Η τραγουδίστρια Alexis Krauss είπε ότι το νέο τους άλμπουμ θα είναι υπέροχο και ότι η μπάντα θα διατηρήσει και σε αυτό τον δυνατό ήχο που την χαρακτηρίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου