Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Οι The Haunted έρχονται τον Οκτώβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε, για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα, ένα από τα σημαντικότερα heavy σχήματα της τελευταίας δεκαετίας. Ο λόγος για τους The Haunted, που με αφορμή τη νέα τους κυκλοφορία, "Unseen", θα βρεθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό να μας παρασύρουν σε μια κολασμένη καταιγίδα!

Περισσότερα από δέκα χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση τους μέσα από τις στάχτες των At The Gates. Τότε, έσκασαν σα βόμβα στο μουσικό χάρτη, παρουσιάζοντας μία σύγχρονη και γεμάτη τσαμπουκά προσέγγιση του heavy ήχου. Σήμερα, και μετά από επτά πλέον άλμπουμ*, οι The Haunted αποτελούν αναμφισβήτητα leaders αλλά και βασική επιρροή μίας ολόκληρης γενιάς.

Χωρίς συμβιβασμούς, ψευτο-υπερηφάνειες, έξω από μόδες και ψεύτικες αξίες, η πεντάδα από το Gothenburg έχει αποδείξει μέσα στη μουσική της πορεία ότι είναι αυθεντική, χαρίζοντας μας πάντα μουσικές αληθινές, γεμάτες δύναμη και ταλέντο.

Με τον Peter Dolving πίσω από το μικρόφωνο, φωνητικά πιο ώριμο από ποτέ, και τα αδέλφια Bjorler να κατευθύνουν με μαεστρία τον όλεθρο, οι The Haunted έρχονται στη χώρα μας με πραγματικά άγριες διαθέσεις!

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου - Αθήνα @ Gagarin 205
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου - Θεσσαλονίκη @ Block 33

Έναρξη: 21:00

Εισιτήρια προπωλούνται από αρχές Ιουνίου στα:
Tickethouse, Public - Αθήνα
Musicland, Metropolis, Nephilim - Θεσσαλονίκη

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση / Ταμείο: 25 ευρώ
Limited discount e-tickets: 20 ευρώ
Για τη συναυλία της Αθήνας στο: http://thehauntedathens2011.eventbrite.com
Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης στο: http://thehauntedsalonica.eventbrite.com

*Άλμπουμ: The Haunted (1998), Made Me Do It (2000), One Kill Wonder (2003), Revolver (2004), The Dead Eye (2006), Versus (2008), Unseen (2011).

Διοργάνωση:
http://www.p90events.com

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου