Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

TANGHETTO @ ΓΑΙΑ Live


TANGO ARGENTINO GRAND MILONGA

with

TANGHETTO

Οι πρωταγωνιστές του Electro-Tango από το Buenos Aires
Παρασκευή 27 Μαΐου 2011
Γαία Live

Οι Τangetto ένα από τα πιο αξιόλογα συγκροτήματα της electro-tango θα βρεθούν στη σκηνή του Γαία Live την Παρασκευή 27 Μαΐου. Μια βραδιά πλημμυρισμένη με μουσικές και χρώματα από το Buenos Aires, εκεί όπου γεννήθηκε το αργεντίνικο Tango.  Οι λάτρεις του tango -και όχι μόνο- θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό live.

Οι Tanghetto δημιουργήθηκαν το 2001 από τον Max Masri και Diego S. Velázquez. Το όνομα τους προέρχεται από την σύμπτυξη των λέξεων Tango και Ghetto.
Οι Tanghetto, η μπάντα από το Buenos Aires μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να αποκτήσουν χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Από το 2001 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα έχουν ταξιδέψει σε Ευρώπη και Αμερική κατακτώντας τους θεατές.
Το ντεμπούτο album τους "Emigrante" (2003), υποψήφιο για τα Latin Grammy awards, έγινε πλατινένιο ενώ κατόρθωσε να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις πολλών σημαντικών charts. Το δεύτερο album "Hybrid Tango", το  2005, προτάθηκε στα Latin Grammy award για την κατηγορία "Best Tango Album".
Το τρίτο τους album το 2005,"Buenos Aires Remixed" περιέχει 12 τραγούδια σε Remix μεταξύ άλλων το "Enjoy the Silence" των Depeche Mode και το "Blue Monday" των New Order.
To album "El Miedo a la Libertad" ήταν υποψήφιο για τα The Gardel Awards 2009 ως "best Electronic Tango".
Από το 2001, που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα έχουν  εμφανιστεί σε πάνω από 20 χώρες και σε περισσότερους από 200.000 θεατές τα τελευταία 5 χρόνια οι Tanghetto  έχουν εμφανιστεί  δίπλα σε ονόματα όπως οι Gotan Project, οι Bajofondo, ο Daniel Melingo.

Info:
Γαία Live, Δόξης 5 και Σαλαμίνος, Λιμάνι
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος:12€
Τηλ. Πληροφοριών: 2310 513654

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου