Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η Google ετοιμάζεται να θέσει σήμερα σε λειτουργία την νέα υπηρεσία της 'Music Beta'


Η Google ετοιμάζεται να θέσει σήμερα σε λειτουργία την νέα υπηρεσία της για ψηφιακή μουσική!

Σύμφωνα με το site Zdnet.com η συγκεκριμένη υπηρεσία παρουσιάζεται αυτή την ώρα στο I/O Developer Conference της εταιρείας στο San Francisco!

Μία εκ των υπευθύνων του project,η Zahavah Levine δήλωσε σχετικά: "Θα θέσουμε σε λειτουργία μια νέα beta υπηρεσία,με το όνομα Music beta by Google,που θα επιτρέπει στο χρήστη να ανεβάζει της δικές του μουσικές βιβλιοθήκες στον δικό του λογαριασμό στον server της Google!O χρήστης θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις βιβλιοθήκες κάθε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος με την χρήση συσκευών συνδεδεμένων στο internet".

Σημειώνεται πως η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τέσσερις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες για να εξασφαλίσει τη συναίνεσή τους για την χρήση αυτής της υπηρεσίας! Καμιά συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής!

Η υπηρεσία που θα βγει σήμερα θα είναι μια δοκιμαστική version,με την επίσημη ημερομηνία ενεργοποίησης της να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα! Φήμες λένε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία θα έχει ετήσιο κόστος για τον χρήστη που θα ανέρχεται στα $25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου