Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Rob Halford: "Αλλαξα την άποψη του metal για την ομοφυλοφιλία"

Ο Rob Halford μίλησε για το πόσο βοήθησε η απόφασή του να αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος,στο να καταρρεύσει ο μύθος που ήθελε την metal μουσική και τους οπαδούς της να μην αποδέχονται την ομοφυλοφιλία.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην San diego Gay & Lesbian News,δήλωσε πως η αποκάλυψη του του 1998 απέδειξε πως το Heavy Metal είναι ανεκτικό σε τέτοιου είδους διαφορετικότητες.

"Υπάρχουν τομείς της μουσικής που είναι πιο ανεκτικά και πιο ανεκτικά και πιο συνηδειτοποιημένα.Πιστεύω πως αυτό που έκανα κατέρριψε το μύθο πως οι Heavy Metal μπάντες δεν έχουν αυτή την ικανότητα".

Υποστήριξε επίσης πως οι οπαδοί του τον υποστήριξαν σε μεγάλο βαθμό και πως με αυτή του την κίνηση οι metal οπαδοί βοηθήθηκαν να αντιμετωπίσουν θέματα σχετικά με την σεξουαλικότητα τους."Το Heavy Metal σήμερα είναι πολύ διαφορετικό από τον κόσμο του '80. Η ίδια η gay και λεσβιακή κοινότητα είναι πολύ διαφορετική από ότι το '80. Όλοι μας έχουμε μεγαλώσει. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Έχουμε ακόμα να λύσουμε πολλά θέματα,αλλά οι ζωές μας αργά μα σταθερά θα πάνε προς το καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου