Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η Agnetha Faltskog άφησε ελπίδες επανένωσης για τους ΑΒΒΑ

Η τραγουδίστρια των ΑΒΒΑ Agnetha Faltskog σε δηλώσεις της παραδέχτηκε ότι είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο μιας επανένωσης με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας!

Είπε ότι βέβαια δεν έχουν μέχρι στιγμής κουβεντιάσει για πιθανή επανένωση με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη,των πρώην σύζυγό της Björn Ulvaeus,τον Benny Andersson και την Anni-Frid Prinzessin Reuss von Plauen ,αλλά θα ήθελε να συναντηθεί με αυτούς και να κουβεντιάσουν πάνω σε αυτήν την ιδέα.

"Μια επανένωση,μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε,που θα συνδέεται με κάποιο φιλανθρωπικό event πιστεύω πως θα μας ενδιέφερε όλους μας. Δεν θα επανενωνόμασταν για κάποια περιοδεία όπως οι Rolling Stones ή άλλες μπάντες. Όπως και να έχει μας βλέπω να κάνουμε κάτι μαζί στο μέλλον. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα ήταν όμορφα να ξαναείμαστε όλοι μαζί,να μιλήσουμε για το παρελθόν και να βρεθούμε και πάλι στη σκηνή μαζί." ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της.

Η μπάντα ηχογράφησε για τελευταία φορά μαζί το 1982 για ένα άλμπουμ που ποτέ δεν κυκλοφόρησε και διαλύθηκαν οριστικά το 1983.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου