Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Oι Beady Eye διασκευάζουν το "Blue Moon" για να παρουσιάσουν τη νέα φανέλα της Manchester City.


Οι Beady Eye κυκλοφόρησαν ένα βίντεο στο οποίο διασκευάζουν το κλασσικό "Blue Moon" για να διαφημίσουν την νέα φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας Manchester City.

Ο Liam Gallagher είναι γνωστός οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας και αξίζει να σημειωθεί πως η διασκευή αυτή συνοδεύεται και από μια εκτέλεση του νέου single της μπάντας "The Beat Goes On" που θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουλίου.

Ο Gallagher μιλώντας στο επίσημο website της Manchester City δήλωσε πως η version των Beady Eye είναι η καλύτερη μετά από αυτή του Elvis Presley που είχε κυκλοφορήσει το 1956.

"Είμαι οπαδός της City από παιδί,επομένως το γεγονός ότι συμμετείχα στην παρουσίαση της φανέλας είναι για μένα μεγαλειώδες.Οι οπαδοί της City είναι γνωστοί για το στυλ τους και αυτή η φανέλα είναι εκπληκτική.Το "Blue Moon" είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι και είναι το ττραγούδι της ομάδας για όσο καιρό το θυμάμαι εγώ.Έχει διασκευαστεί από πολλούς αλλά η μόνη διασκευή που είναι άξια αναφοράς είναι αυτή του Elvis Presley. Ελπίζω οι fans να αγαπήσουν και την δική μας version και να την τραγουδούν στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου