Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Οι DreamTheater αναρτούν το νέο τους κομμάτι


Το νέο album των Dream Theater έρχεται μετά από αναμονή 2 χρόνων, με το “Black Clouds & Silver Linings” (2009) και άλλων επεισοδιακών αλλαγών που συνέβησαν στο σχήμα. Η νέα εποχή βρίσκει τους Dream Theater με έναν καινούριο drummer, τον Mike Mangini  στην θέση του Mike Portnoy ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο του 2010.

Σύμφωνα με το Noisecreep.com ο κιμπορντίστας της μπάντας, Jordan Rudess δήλωσε σχετικά με την έλευση του νέου drummer Mike Mangini: "Το ξεχωριστό με αυτόν  [Mike Mangini], είναι ότι δεν είναι απλά ένας τεχνίτης… Ναι, παίζει τα κομμάτια του τέλεια, μα αλλά μπαίνει σε όλα σαν ένας απόλυτος μουσικός. Ότι και αν κάνει έχει πραγματική ψυχή και βάθος συναισθήματος".

“A Dramatic Turn of Events” θα είναι ο τίτλος της καινούριας δουλειάς της επιτυχημένης μπάντας από την Αμερική και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους από την Roadrunner records.  To mixing και το mastering ολοκληρώθηκαν μόλις πριν από δύο ημέρες, στις 28 Ιουνίου και ένα νέο κομμάτι που θα αποτελέσει και το single της νέας δουλειάς, έκανε την εμφάνισή του και φέρει το όνομα "On the Backs of Angels".


"A Dramatic Turn of Events" track list:
01. On The Backs Of Angels
02. Build Me Up, Break Me Down
03. Lost Not Forgotten
04. This Is The Life
05. The Shaman's Trance
06. Outcry
07. Far From Heaven
08. Breaking All Illusions
09. Beneath The Surface

 Μπορείτε να ακούσετε το single "On the Backs of Angels" παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου