Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Οι Kings Of Leon εγκαταλείπουν την σκηνή εξαιτίας της μέθης του τραγουδιστή τους


Και ξεκινάει η εισαγωγή του τραγουδιού αλλά ο μπροστάρης της μπάντας, Caleb Followill αδυνατεί να τραγουδήσει. «Κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλλά δεν έχω φωνή. Δεν μπορώ» και η μουσική συνεχίζει αλλά μάταια, «θα ήθελα την βοήθεια σας, τραγουδήστε κάθε λέξη μαζί μου». Τίποτα… τον πρόδωσε η φωνή του ή τα πάθη του; Συνεχίζει να απολογείται και με μετά από κάμποσες απολογίες ενημερώνει το κοινό πως πάει πίσω να κάνει εμετό, να πάρει μια μπύρα ακόμη και διαβεβαιώνει πως θα ξαναγυρίσει για τρία ακόμη τραγούδια.

Κράτησε την υπόσχεσή του, μέχρι την μπύρα όμως γιατί δεν είπε λέξη από τα τραγούδια. Ο Jared Followill, μπασίστας της μπάντας, θέλοντας να σώσει την κατάσταση αλλά και να απολογηθεί εκ μέρους του αδερφού του είπε πως ο Caled ήταν «ελαφρώς ακατάλληλος» για να βγάλει τη συναυλία και συνέχισε εξηγώντας: «Μισείστε τον Caleb, όχι εμάς. Δεν φταίμε εμείς. Ο Caleb φταίει. Δεν μπορεί να παίξει για το υπόλοιπο του show. Θα επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα. Το ξέρω παιδιά ότι μας μισείτε. Συγνώμη, κάψτε τους γ… δίσκους μας. Θα παίξουμε αμέσως αν γίνεται. Λυπούμαστε τόσο».

Όπως θυμίζει ο συντάκτης του νέου στο NME.com δεν είναι η πρώτη φορά που η μπάντα ακυρώνει συναυλία της. Στο παρελθόν έχει ακυρώσει συναυλία και για μικρότερης σημασίας λόγο. Πριν ένα χρόνο συγκεκριμένα σε συναυλία τους στο Σεντ Λούις, περιστέρια που ενεργήθηκαν στην σκηνή έγιναν η αιτία της αναστολής της συναυλίας.

Δείτε το βίντεο της χθεσινής εμφάνισης τους στο Ντάλας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου