Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Για τις 13 Σεπτεμβρίου, το νέο album των Bush


Οι επανεμφανιζόμενοι Bush, ανακοίνωσαν περισσότερες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τη νέα πέμπτη του δουλειά με τίτλο ''Sea Of Memories''. Ο δίσκος είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 13 Σεπτεμβρίου μέσω της Zuma Rock Records, εταιρεία που διαχειρίζονται οι ίδιοι. Μέχρι στιγμής, οι τίτλοι κομματιών που έχουν γίνμει γνωστοί είναι : ''The Sound Of Winter'', ''The Heart Of The Matter'' και ''All Night Doctors''.
Θυμίζουμε πως αυτός ο δίσκος, είναι ο πρώτος που ηχογραφείται με τον Chris Traynor και τον Corey Britz, αντικαταστάτες των Nigel Pulsford και του Dave Parsons σε κιθάρα και μπάσο αντίστοιχα. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Bob Rock (Metallica, Aerosmith, Mötley Crüe, Bon Jovi, The Cult, Our Lady Peace and The Offspring).
Μιλώντας για την νέα αυτή προσπάθεια, ο front man του συγκροτήματος Gavin Rossdale είπε πως αυτή θα ηχεί φρέσκα και συμπλήρωσε : '' Όταν δημιουργείς μουσική, έχεις την επιλογή, είτε να επαναλάβεις αυτό που έχει κάνει ή να προχωρήσεις παρακάτω. Μου αρέσει πολύ η ιδέα της αλλαγής και της ανάπτυξης.''

Το συγκρότημα, είχε παρουσιάσει τον προηγούμενο μήνα, ένα νέο κομμάτι με τίτλο ''All My Life'' το οποίο θα συμπεριλάμβάνεται στο soundtrack του βιντεοπαιχνιδιού ''NHL12'' της ΕΑ.

(Πηγή: Sawbiz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου