Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Όλη η συναυλία των Foo Fighters στο iTunes Festival διαθέσιμη μέσω streaming


Την επεισοδιακή  συναυλία των Foo Fighters στο Roundhouse του Λονδίνου (11 Ιουλίου), στα πλαίσια του iTunes Festival μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της δωρεάν εφαρμογής που προσφέρει το iTunes.
Θυμίζουμε πως σε εκείνη τη συναυλία, ο ηγέτης των Foo Fighters, Dave Grohl είχε διώξει από το χώρο, έναν ταραξία οπαδό της μπάντας που επιχείρησε να κάνει mosh-pit ανάμεσα στο κοινό.
Χώρια από εκείνο το απρόοπτο, οι Foo Fighters είχαν ανεβάσει πάνω στην σκηνή, πολύ σπουδαία ονόματα της ροκ. Ο Lemmy των Motorhead ερμήνευσε μαζί τους το "Shake Your Blood" (μέσα από το project του Dave Grohl με την ονομασία Probot), ενώ οι Brian May και Roger Taylor (μέλη των Queen) έπαιξαν μαζί τους το ''Tie Your Mother Down", με τον drummer των Foo Fighters, Taylor Hawkins να αναλαμβάνει τα φωνητικά.
Για να απολαύσετε την συναυλία εκείνη, δεν έχετε παρά να πάτε ΕΔΩ και να κατεβάσετε την εφαρμογή η οποία για να παίξει, θα πρέπει να έχετε iTunes και λογαριασμό στο iTunes store.
Μέσα από την ίδια εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθήσετε και πολλές άλλες εμφανίσεις του iTunes Festival, από συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Paul Simon, Manic Street Preachers, Linkin Park, Arctic Monkeys, Jimmy Eat World, Miles Kane, My Chemical Romance και White Lies.
Το iTunes Festival, συνεχίζεται μέχρι τις 31 Ιουλίου και είναι προγραμματισμένοι να παίξουν σε αυτό, μπάντες όπως οι Coldplay, οι Kasabian και ο Moby, τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε και ζωντανά μέσα από την ίδια εφαρμογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου