Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Beastie Boys: Αυτό είναι το ολοκαίνουριο video clip τους


Είναι ότι τελευταίο παίρνουμε από τους Beastie Boys. Είναι το καινούριο τους video clip για το τραγούδι “Don’t Play No Game That I Can’t Win”. Σκηνοθετημένο από τον σπεσιαλίστα στο είδος του Spike Jonze. Για όσους δεν τον ξέρουν ο Jonze σκηνοθέτησε πριν από μερικά χρόνια την αγαπημένη/μισητή σε πολλούς, διάσημη σειρά του Mtv “Jackass” και μετά από λίγα χρόνια και την ταινία “Jackass: The Movie”. Έχει επιμεληθεί τα  MTV Video Music Awards του 1999 αλλά και πολλά video clips για πολλούς γνωστούς όπως οι R.E.M., Björk, Daft Punk, The Notorious B.I.G., Fatboy Slim, Tenacious D, LCD Soundsystem, Arcade Fire.
Με τους Beastie Boys έχει ξαναδουλέψει πολλάκις στο παρελθόν για videos όπως "Time for Livin'" (1993), "Ricky's Theme", "Sabotage", "Sure Shot", "Undone - The Sweater Song" (1994) και "Root Down" (1998).

Στο καινούριο video θα δούμε σκηνές δράσεις που τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχουν κούκλες – ομοιώματα των Beastie Boys. Αίμα, πιστολίδι, κυνηγητό αλλά και πολλά άλλα, όπως ακριβώς αρμόζει σε ταινίες με δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου