Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ireon Music Festival 2011


Κυριακή 7 – Δευτέρα 8 – Τρίτη 9 Αυγούστου
Ηραίον Σάμου

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του Αιγαίου επιστρέφει!!

Με τα πιο εκρηκτικά ονόματα από την εγχώρια και ξένη μουσική σκηνή αυτό τον Αύγουστο, στην αγαπημένη Σάμο!


Το Ireon Music Festival, το μεγαλύτερο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ του Αιγαίου που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει μεγάλα παγκόσμια ονόματα όπως The Stranglers, Aswad, Stereo Mcs καθώς και όλη την αφρόκρεμα από το μουσικό ελλαδικό χώρο επιστρέφει και φέτος δυναμικά με πολύ χαμηλό εισιτήριο και με ένα πρόγραμμα έκπληξη!!!

Το φεστιβάλ φιλοξενεί φέτος: τους πολλά υποσχόμενους και αγαπητούς GAD. που θα μας ταξιδέψουν με τους “waves” ρυθμούς τους, τους βασιλιάδες του ελληνικού alternative hip-hop Professional Sinnerz μαζί με τον μοναδικό Κόμη-Χ, καθώς το Μύρωνα Στρατή, τη νέα λατρεία του ελληνικού ποπ-ροκ κοινού που θα στροβιλίσει σε 180ο μοίρες.
Η μεγάλη έκπληξη του 8ου Ireon Music festival, ακούει φέτος στο όνομα maNga (facebook fanpage link με περίπου 2.000.000 εγγεγραμμένους  οπαδούς). Οι ‘Τούρκοι Linkin Park’ (όπως τους αποκαλούν), μετά τη δεύτερη θέση στη Eurovision του 2010 με το We could be the same, έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό που τους ακολουθεί παντού, ενώ ποτέ δεν έκρυψαν ότι οι ίδιοι είναι fans του φεστιβάλ. Με την ιδιαίτερη ενεργητική παρουσία τους και τους ny metal ήχους τους, θα μας ξεσηκώσουν σε ένα ντελίριο ασταμάτητης μουσικής ενέργειας.
Watch/Listen: maNga - We could be the same & maNga - Fly to Stay Alive
 
Θα φιλοξενηθούν επίσης οι 63 High η πιο ska, punk ανατρεπτική παρέα της Θεσσαλονίκης και οι Αμερικανο-Ολλανδοί Jaya the cat που με τους ska-reggae ρυθμούς τους, θα τα «σπάσουν» στην κυριολεξία.
Επίσης στη σκηνή του Ηραίον θα ανέβει και ο ανανεωμένος Δημήτρης Κοργιαλάς παρέα όπως πάντα με την ατίθαση Ευρυδίκη που θα παρουσιάσει και τραγούδια από το επερχόμενο της άλμπουμ.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 8ου Ireon Music Festival:
 
Κυριακή 7 Αυγούστου
Δημήτρης Κοργιαλάς και Ευρυδίκη
GAD.
Bootleg (local band)
 
Δευτέρα 8 Αυγούστου
maNga (TUR)
Μύρωνας Στρατής
 
Τρίτη 9 Αυγούστου
Professional Sinnerz & ΚΟΜΗΣ-Χ
Jaya the cat (USA & NL)
63 High
 
Τοποθεσία: Ηραίον Σάμου
 
Πληροφορίες εισιτηρίων
Τα ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν: 10 Ευρώ
Τα εισιτήρια τριημέρου κοστίζουν: 20 Ευρώ
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MAD | ΣΑΜΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ | ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ | MAD RADIO 106.2FM | RADIO CAFÉ 102,4 | DAILYMOTION.COM | COSMO.GR | POSTYOUREVENT.GR | PAMESAMO.GR | SAMIAKIGNOMI.GR
 
Official Website: www.ireon-music-festival-samos.gr
Official Myspace Page: www.myspace.com/ireonmusicfestival
 
Φωτογραφίες: www.ireon-music-festival-samos.gr/pictures.htm
Βίντεο: www.ireon-music-festival-samos.gr/videos.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου