Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Martin Gore και Vince Clarke ξανά μαζί!


Ο κιθαρίστας των Depeche Mode Martin Gore θα συνεργαστεί με το ιδρυτικό μέλος των Mode Vince Clarke σε ένα νέο side project!

Το ντουέτο ένωσε τις δυνάμεις του σε ένα νέο techno άλμπουμ το οποίο βρίσκεται στην διαδικασία της μίξης! Σχετικά με αυτή τη συνεργασία ο Gore δήλωσε στο Billboard: "Από το πουθενά δέχτηκα ένα e-mail που έλεγε "Ενδιαφέρομαι να κάνω ένα techno άλμπουμ. Ενδιαφέρεσαι να συνεργαστούμε;" και ήταν ο Vince (Clarke). Αυτό έγινε πριν από εννέα μήνες ή ένα χρόνο. Μου είπε ότι δεν υπάρχει πίεση και deadlines και είπα το ΟΚ. Έτσι ασχολούμαστε με αυτό τους τελευταίους έξι μήνες".

Ο Clarke είχε αποχωρήσει από τους Depeche Mode το 1981 για να φτιάξει τους Yazoo και Erasure. Δεν είχε κάποια επαφή με την μπάντα μέχρι σήμερα.

"Ήταν κάτι το διαφορετικό,και δεν πολυμιλήσαμε γι αυτό.Ήταν περισσότερο σαν ανταλλαγή e-mails και filesharing.Ήταν κάτι παντελώς διαφορετικό,χωρίς φωνητικά,μόνο ορχηστρικά μέρη".

Αν και το άλμπουμ ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό ο gore συμπλήρωσε πως ίσως αργήσει να βγει στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Clarke συμμετείχε και στη νέα συλλογή των Depeche Mode "Remixes 2: 81-11" κάνοντας ένα remix στο "Behind The Wheel".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου