Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι Μ83 ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν διπλό άλμπουμ με συμμετοχές από Beck και Ζola Jesus,τον Οκτώβριο


Οι Μ83 ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το 4ο στούντιο άλμπουμ τους τον Οκτώβριο και μάλιστα είπαν ότι θα είναι ένα διπλό άλμπουμ,το οποίο θα περιέχει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Beck, η Zola Jesus και άλλοι.

Μιλώντας στο Spin,o Anthony Gonzalez αποκάλυψε ότι το άλμπουμ είναι ήδη έτοιμο και βρίσκεται στο στάδιο της μίξης!

Ο Gonzalez είπε για το άλμπουμ: "Είναι ένα διπλό άλμπουμ. Βασικά έχει να κάνει με τα όνειρα,πως το καθένα είναι διαφορετικό,πως ονειρεύεσαι διαφορετικά όταν είσαι παιδί,όταν είσαι έφηβος,όταν είσαι ενήλικας. Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι αυτό.Όταν κάνεις ένα μακροσκελές άλμπουμ,όλα τα τραγούδια πρέπει να είναι διαφορετικά και πιστεύω ότι τα κατάφερα σε αυτό. Συνολικά είναι πολύ pop και πολύ επικό.Όσοι αγαπούσαν τους Μ83 πριν θα τους αγαπήσουν ακόμα περισσότερο με αυτό το άλμπουμ. Οι άνθρωποι που με μισούν θα μισήσουν και αυτό".

Ο Gonzalez πρόσθεσε ότι συνεργάστηκε με τον Βeck και τον πρώην μπασίστα των ΝΙΝ Justin Medal-Johnsen σε κάποια κομμάτια του άλμπουμ και πως είναι πολύ υπερήφανος για τα guest που έχουν γίνει σε αυτό και τα οποία περιλαμβάνουν την Zola Jesus και τον πρώην Medicine,Brad Laner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου