Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Η Amy Winehouse σπρώχτηκε με το ζόρι στη σκηνή από τους άνδρες της προσωπικής της φρουράς"


Την μαρτυρία αυτή την κατέθεσε μέλος των Zemlja Gruva, Ana Zoe Kida, support μπάντας που την νύχτα του περασμένου Σαββάτου στο Kalemegdan Park έπαιζε σε συναυλία μαζί με την Βρετανίδα τραγουδίστρια.

 Είναι το γεγονός που έκανε έξαλλους τους 20.000 παρευρισκόμενους εκείνη τη νύχτα στον συναυλιακό χώρο του  Kalemegdan Park με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις της βρετανίδας star σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Η Amy Winehouse από την είσοδό της στην σκηνή έδειξε πως δεν ήταν σε θέση να σταθεί στα πόδια της και να βγάλει σε πέρας το 70λεπτο show. Όλοι γνώριζαν, μα τώρα υπάρχει και μια άλλη πτυχή του θέματος την οποία την ανέδειξε η αγγλική “The Sun” μετά από την μαρτυρία της  Ana Zoe Kida.

"Τέσσερις βρετανοί σωματοφύλακες απλά την έσπρωχναν προς την σκηνή.  Εκείνη δεν ήθελε να το κάνει και έκανε σκηνή προσπαθώντας να τους ξεφύγει".

"Ήταν λυπηρό να το βλέπεις και προφανώς χρειαζόταν βοήθεια".

 Οι manager της διοργάνωσης έμειναν άναυδοι με το πόσο γρήγορα «έγινε τύφλα» από την στιγμή που έφτασε την Παρασκευή στο Βελιγράδι γεγονός που έγινε η αιτία να απομακρυνθεί από το ξενοδοχείο όπου και είχε κανονιστεί να διαμείνει.

Οι άνθρωποι της Amy Winehouse στην προσπάθειά τους να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς της Ana Zoe Kida για τα γεγονότα είπαν πως "Η τραγουδίστρια περπάτησε στην σκηνή οικιοθελώς με έναν φίλο».

Μετά από άσχημες και περιπετειώδεις ερμηνείες των κομματιών “Valerie”, “Back To Black” και “Love Is A Losing Game” καθώς αποδοκιμαζόταν από τους θεατές, προσπαθώντας να σταθεί όρθια, ακύρωσε με ανακοίνωσή ολόκληρη την Ευρωπαϊκή της περιοδεία. Μεταξύ πολλών θα διαβάσουμε:
"…Από όλους όσοι εμπλέκονται θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν για να την βοηθήσουν να επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση, όσο διάστημα και αν χρειαστεί για να συμβεί αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου