Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Big Blood + Dead Gum @ Fuzz Bar


Big Blood,ή αλλιώς η μουσική σύμπραξη των Asian Mae, Caleb Mulkerin, Rose Philistine and Colleen Kinsella. Μια απίστευτη μουσική ομάδα που δίνει σάρκα και οστά σε μουσικούς αυτοσχεδιασμούς βγαλμένους από το δημιουργικό δαιμόνιο της!

Η μουσική τους είναι αδύνατο να περιγραφεί με λόγια και να ενταχθεί σε κάποιο συγκεκριμένο είδος. Ακροβατώντας ανάμεσα στην psycho folk,country και americana δημιουργούν ηχοτοπία που μετατρέπουν το κάθε τους τραγούδι σε μια μοναδική βιωματική εμπειρία! Από την country blues μελωδία του "Grove" μέχρι την άγρια ομορφιά του "In the Shade" και από την νοσταλγική διάθεση του "Oh Country" μέχρι τη σχεδόν Διονυσιακά φορτισμένη μελωδία του "Dead Song" οι Big Blood είναι μια διαρκής ηχητική και αισθητική πρόκληση!

Στις 4 Ιουλίου το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει το προνόμιο να απολαύσει ζωντανά τους Caleb Mulkerin και Colleen Kinsella (το performing δίδυμο της μπάντας) στην πρώτη τους εμφάνιση στην πόλη σε μια βραδιά που αναμένεται μαγική και γεμάτη συναισθηματική φόρτιση!

Μαζί τους οι Dead Gum!

Big Blood και Dead Gum,λοιπόν,στις 4 Ιουλίου στο Fuzz Bar (Αγίου Μηνά 1,Πλατεία Εμπορίου)

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

2 σχόλια:

  1. Γεια χαρά!
    Εξαιρετική επιλογή οι Big Blood!!
    Tί ώρα περίπου θα αρχίσει το live?

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To live θα ξεκινήσει γύρω στις 10 με τον Dead Gum και στη συνέχεια γύρω στις 11 θα εμφανιστούν οι Big Blood. Θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας γιορτάζοντας τον 1 χρόνο του Music Velocity με ένα πραγματικά ξεχωριστό δρώμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή