Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Uni_Form-Mirrors (Compact Records 2010)


Οι Uni_form είναι μια indie/post-punk μπάντα από την Λισσαβώνα της Πορτογαλίας! Δημιουργήθηκαν το 2006 από τους UMBIGU (bass/synths) & EXPLODING BOY (Drums),αλλά παρέμεναν ανενεργοί μέχρι τη στιγμή που στις τάξεις τους προστέθηκε ο VOX MACHINA (Guitar/vocals) οπότε και ξεκίνησαν τις πρώτες τους ηχογραφήσεις.

Με φανερές τις επιρροές τους από μπάντες όπως οι Joy Division,Interpol,Editors,White Lies,Killers,Cure,Bauhaus,Depeche Mode & NIN κυκλοφορούν το 2008 το παρθενικό ΕΡ τους με τίτλο Roll! H κυκλοφορία αυτή προσελκύει το ενδιαφέρον της Compact Records με την οποία και υπογράφουν συμβόλαιο. Λίγο καιρό αργότερα έρχεται και η παρθενική τους κυκλοφορία υπό τον τίτλο Mirrors! Πρόκειται για ένα δίσκο πραγματικά ποιοτικό γεμάτο από μελωδίες που ακούγονται σε μεγάλα Indie Clubs της Αγγλίας και της Αμερικής με κρυστάλλινη παραγωγή και με μουσικό και στιχουργικό περιεχόμενο που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ήδη φτασμένες μπάντες της σκηνής!

Οι Uni_form απευθύνονται σε ένα κοινό που ψάχνει να ακούσει σκοτεινά ηχητικά τοπία καλυμμένα με δόσεις δράματος και πεσιμισμού και το Mirrors έρχεται να καλύψει άριστα την ανάγκη αυτού του κοινού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου