Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Foals-Total Life Forever (Warner 2010)


Oι Foals του Total Life Forever διαφέρουν πολλοί από τους Foals του Antidotes με το οποίο έκαναν την εμφάνιση τους πριν δυο χρόνια! Με αυτή τη νέα τους κυκλοφορία οι Foals ξεφεύγουν από τον πρώιμο εφηβικό ήχο τους και δείχνουν ώριμοι και ικανοί για μεγάλα πράγματα!

Μέσα σε 50 λεπτά και με ήχο καθαρά Βρετανικό ,μέσα από εκπληκτικά φωνητικά και πανέμορφες κιθαριστικές μελωδίες γίνεται ολοφάνερη η ματιά της μπάντας προς την θετική πλευρά της ζωής! Στο Total Life Forever ο Γιάννης Φιλιππάκης και η παρέα του δίνουν στον ακροατή μια ηχητική όαση γεμάτη από εκπληκτικές μελωδίες,progressive πειραματισμούς και καινοτόμες κιθαριστικές μελωδίες. Οι επιρροές της μπάντας από μπάντες όπως οι Cure, Bloc Party,New Order etc χωρίς όμως να αποτελούν αντιγραφές,αλλά απλές πινελιές που προσδίδουν χρώμα στον πιο αισιόδοξο ίσως δίσκο της χρονιάς!

Το Total Life Forever είναι η ζωντανή απόδειξη πως το ταλέντο δεν λείπει από τη σημερινή μουσική βιομηχανία και οι Foals είναι σίγουρα η μπάντα που θα μας απασχολήσει ευχάριστα τα επόμενα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου