Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Kasms-Spayed (Trouble Records 2010)


Οι Kasms ακούγονται τρομακτικοί. Μοιάζουν σαν να έχουν ξεπηδήσει από το καπέλο κάποιας μάγισσας και άρχισαν να ντύνουν μουσικά μερικούς από τους εφιάλτες μας!

Χωρίς να έχουν απαραίτητα την ανάγκη να ακουστούν πρωτότυποι,έρχονται με ένα κράμα gothic-punk με σκοπό να ενοχλήσουν τα αυτιά μας. Η μουσική τους σκοτεινή,βγάζει μια εξαιρετική ενέργεια και θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει το κατάλληλο soundtrack για κάποια ταινία τρόμου ή για κάποιο βαμπιρικό B-movie!

Με μπροστάρηδες τον ex- Test Icicles Rory Bratwell και την μικροσκοπική Rachel Mary Callaghan (η οποία άνετα θα μπορούσε να είναι η κόρη της Siouxsie Sioux) Λονδρέζικο κουαρτέτο μας παρουσιάζει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον debut album.

Από το εισαγωγικό "Male Bonding" μέχρι το κλείσιμο το άλμπουμ με το "Murmer" παρακολουθούμε μια παρέλαση ήχων επηρρεασμένων από την indie/art rock σκηνή,την pop φιλοσοφία και την σκοτεινή και κλειστοφοβική horror ατμόσφαιρα. Οι δυνατές και γρήγορες κιθάρες κυριαρχούν και τα φωνητικά μοιάζουν να ξεπηδούν από ταινία τρόμου,βιαστικά,περιγράφοντας τους φόβους και τις αγωνίες μας!

Οι Kasms του Spayed δεν επιχειρούν να κερδίσουν fans ούτε επιχειρούν να κερδίσουν τη δόξα της μιας κυκλοφορίας. Καταφέρνουν να ακουστούν τόσο φρέσκα παλιομοδίτικοι,τόσο εμπνευσμένοι σε σημείο που κανείς να μη μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο τους. Αν και νέοι οι Kasms αξίζουν την προσοχή μας και σίγουρα το σεβασμό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου