Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Oι Def Leppard σκέφτονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο live άλμπουμ τους.

Οι Def Leppard σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το πρώτο live άλμπουμ τους μέσα στη χρονιά σύμφωνα με δηλώσεις τους τραγουδιστή τους Joe Elliott.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Elliott δήλωσε πως η μπάντα διαλέγει προσεκτικά τις καλύτερες της ζωντανές ηχογραφήσεις για ένα νέο άλμπουμ που θα περιλαμβάνει στιγμές από την πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία τους.

"Έχουμε το υλικό από όλη την περιοδεία αποθηκευμένο σε τρεις ή τέσσερις σκληρούς δίσκους. Έτσι έχουμε το δύσκολο έργο να ακούσουμε σχεδόν πάνω από 50 διαφορετικές version του κάθε τραγουδιού που παίξαμε live". Δήλωσε επίσης πως η μπάντα έχει αναθέσει στον τεχνικό ήχου της να εξετάσει τα τραγούδια,αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο.Παραδέχθηκε επίσης ότι το κάθε τραγούδι πρέπει να το ακούσεις μερικές φορές για να είσαι σίγουρος ότι δεν σου έχει ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια. Υποσχέθηκε όμως πως μέχρι το ερχόμενο Φθινόπωρο το άλμπουμ θα είναι έτοιμο.

Οι Def Leppard είναι μαζί για περισσότερα από 33 χρόνια όμως ποτέ τους δεν είχαν κυκλοφορήσει κάποιο live άλμπουμ,με εξαίρεση ίσως το 'Live: In The Clubs, In Your Face ΕΡ' ,το οποίο ηχογραφήθηκε το 1992 στη Γερμανία και περιελάμβανε μόνο τέσσερα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου