Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Τιμητικές διακρίσεις από την Βασίλισσα για τους Annie Lennox, Trevor Horn και Richard Thompson

Οι Annie Lennox, Trevor Horn και Richard Thompson συμπεριελήφθησαν στην Πρωτοχρονιάτικη λίστα τιμητικών διακρίσεων της Βασίλισσας.

Πιο συγκεκριμένα η Lennox θα λάβει τον τίτλο του μέλους του ΟΒΕ (Order of the British Empire) για το φιλανθρωπικό της έργο μέσω της Oxfam στον αγώνα κατά του AIDS στην Αφρική.

"Το να είμαι υποψήφια γι' αυτή τη διάκριση σημαίνει ότι ή έκανα κάτι πολύ σωστό ή αυτοί έκαναν ένα μεγάλο λάθος" δήλωσε η Lennox και συμπλήρωσε: "Σε κάθε περίπτωση,ότι δυνάμεις και αν έβαλαν το χεράκι τους για να λάβω αυτή τη διάκριση,θα ξεσκονίσω το fake λεοπάρ  pillbox καπέλο μου"

Επίσης ο Trevor Horn 8α λάβει τον τίτλο του Commander of the Order of the British Empire (CBE) για τις υπηρεσίες του στη μουσική. Ο Horn ήταν αυτός που επίσημα έφτιαξε το συγκρότημα Buggles που γνώρισαν τεράστια επιτυχία με το τραγούδι τους'Video Killed The Radio Star'.

Πέρα από αυτό όμως υπήρξε παραγωγός σε κυκλοφορίες πολλών διάσημων καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων και οι Frankie Goes to Hollywood, Pet Shop Boys,Robbie Williams κλπ.

Στη λίστα είναι και ο Richard Thompson που θα λάβει τον τίτλο του Officer of the Order of the British Empire (ΟΒΕ) για την προσφορά του στη μουσική.Ο Thompson υπήρξε μέλος των Fairport Convention και έχει ακολουθήσει solo καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου