Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Οι Muse έχουν συζητήσει στην πραγματικότητα την πιθανότητα εμφάνισης τους στο διάστημα

Αφού μουσικά έχουν πιάσει σχεδόν πάτο οι Muse εδώ και αρκετό καιρό έχουν απασχολήσει τα tabloids με διάφορες απίθανες δηλώσεις. Η πιο πρόσφατη ανήκει στον Matt Bellamy ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι η μπάντα έχει ήδη κάνει συζητήσεις για το ενδεχόμενο μιας εμφάνισης τους στο διάστημα.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως αν και το όλο εγχείρημα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο,ελπίζει ότι θα καταστεί τεχνολογικά δυνατό ούτως ώστε η μπάντα από το Devon να πραγματοποιήσει αυτό το ιδιαιτέρως παράξενο show.

"Έχουμε κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις για να παίξουμε στο διάστημα. Άλλες ήταν αρκετά μπερδεμένες και άλλες έγιναν αργά τη νύχτα. Όλες όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές" δήλωσε ο Bellany στη Sun. Επίσης ο Bellany δήλωσε προβληματισμένος καθώς η μπάντα δεν έχει κάνει κάποια εκπαίδευση αστροναυτών και πως σκέφτονται τρόπους για το πως θα παίξουν σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Κλείνοντας πρόσθεσε άλλο ένα λιθαράκι στην απίθανη αυτή δήλωση: "Πιστεύω πως θα είναι πιθανό στο μέλλον να γίνει αυτό το show και είμαι βέβαιος ότι θα συμβεί σε κάποια στιγμή της ζωής μου. Ειλικρινά θα θέλαμε πολύ να γίνουμε μέρος όλου αυτού του εγχειρήματος"

Το πιο πιθανό βέβαια ήταν να ήπιαν κάμποσες μπόμπες μέσα στις γιορτές,ειδάλλως μιλάμε για ταξίδι σε άλλες διανοητικές πολιτείες!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου