Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Οι Flaming Lips θα κυκλοφορούν ένα τραγούδι το μήνα μέσα στο 2011

Οι Flaming Lips σκοπεύουν να κυκλοφορούν ένα νέο τραγούδι κάθε μήνα για όλο το 2011.

Η μπάντα θα ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις νέου υλικού μέσα στο μήνα , με τον τραγουδιστή τους,Wayne Coyne,να επιβεβαιώνει ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν αυτό το υλικό με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

"Με αυτή την ιδέα θα περνάμε πολύ χρόνο ηχογραφώντας είτε στα σπίτια μας είτε οπουδήποτε αλλού βρεθούμε.Θα προσπαθήσουμε να κυκλοφορούμε ένα τραγούδι κάθε μήνα και θα ενημερώνουμε τον κόσμο ακόμα κι αν χρειαστεί 4-5 μέρες για να το ολοκληρώσουμε. θα είναι κάπως έτσι:"Γράφουμε ένα νέο κομμάτι και θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι την Παρασκευή". Θέλουμε απλά να κυκλοφορήσουμε το υλικό μας με ένα διαφορετικό τρόπο" δήλωσε στο Rolling Stone.

H ιδέα του Coyne συνδέει την κυκλοφορία των τραγουδιών και με τα παιδικά παιχνίδια!

"Βρισκόμαστε σε δίλημμα καθώς δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε τα τραγούδια μας σε βινύλιο ή συνοδεία κάποιας συσκευασίας δημητριακών ή ακόμα και συνοδεία κάποιων από τα παιχνίδια που φτιάχνουμε."

Ο Coyne επίσης ανέφερε τη συνεργασία τους με τον παραγωγό Dave Fridmann στο νέο αυτό υλικό. Είπε ακόμα ότι σκοπεύουν αν κυκλοφορούν και ένα βίντεο για κάθε τραγούδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου