Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

O Chuck Berry κατέρρευσε στη σκηνή

Ο Chuck Berry χρειάστηκε να απομακρυνθεί από τη σκηνή,όταν εχθές κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο Σικάγο κατέρρευσε πάνω σε αυτήν.

Ο 84-χρονος θρύλος της μουσικής έδινε συναυλία στο Congress Theatre του Σικάγο,όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε πάνω στον keyboard-ιστα που τον συνόδευε. Αμέσως έσπευσαν να τον κατεβάσουν από την σκηνή και να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Μετά από 15 λεπτά επανήλθε στη σκηνή μόνο για να αποχωρήσει ξανά σχεδόν αμέσως με νοσηλευτές να ανεβαίνουν άμεσα σε αυτήν για να του παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια. Μετά από λίγη ώρα ο Berry επανήλθε για να ευχαριστήσει το κοινό που ήρθε να τον παρακολουθήσει και αποχώρησε οριστικά.

Εκπρόσωποι του Berry δήλωσαν ότι αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του καθώς ήταν πολύ αδύναμος για να συνεχίσει το show του.

Παρά την ηλικία του,ο Berry εμφανίζεται πολύ συχνά live και η συγκεκριμένη συναυλία στο Σικάγο θα ήταν η τελευταία της μεγάλης Αμερικανικής περιοδείας του. Κανένα άλλο σχόλιο δεν έγινε από τους εκπροσώπους του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου