Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Three way plane - Give Us Something New to Shout (Spinalonga Records 2010)

Oι Three Way Plane είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση μπάντας. Αγαπούν τη μουσική και αυτό γίνεται εμφανές από τις διαφορετικές επιρροές που χαρακτηρίζουν τον ήχο τους.

Την μουσική τους θα την χαρακτήριζα indie,αλλά δεν απουσιάζουν και τα περάσματα από punk και funk ήχους. Ο τίτλος του άλμπουμ τους είναι επίσης χαρακτηριστικός για την διάθεση που θέλουν να μας περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους. Επιθετικοί και γεμάτοι συναίσθημα μας προσφέρουν 12 συνθέσεις εξαιρετικά ποιοτικές και δυναμικές. Επίσης τα δύο remix που κλείνουν τον δίσκο τους δείχνουν ότι έχουν μουσικές δυνατότητες υψηλού επιπέδου.

Το μπλέξιμο των διαφορετικών στυλ στον ήχο τους σε κάποιους μπορεί να φανεί ξένο,αλλά εμένα δε με χάλασε καθόλου,ούτε πιστεύω πως στέρησε κάτι από το τελικό αποτέλεσμα. Highlights του δισκου θεωρώ τα Let's Pretend You Don't Exist

και Bittersweet Hit of the Week που με συνεπήραν.

Σε γενικές γραμμές οι Three Way Plane είναι μια μπάντα που βγάζει συναίσθημα και το μεταδίδει απλόχερα στους ακροατές της! Ελπίζω μελλοντικά να δούμε κι άλλα πράγματα από αυτούς που θα μας δώσουν την ίδια ευχαρίστηση με το Give Us Something New to Shout!

Το tracklist του άλμπουμ είναι το εξής:

1.Let's Pretend You Don't Exist


2.Wipe Out.

3.Bittersweet Hit of the Week

4.Fade Away

5.Scare the Hippie

6.36 DD

7.Tell Me

8.Dispute

9.Life in This City

10.Is it Over or What

11.Straightjacket Society

12. Let's Pretend you don't exist

13. Fade Away (Lowtronik remix)

14. Dispute (Urbanoise remix)

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου! μια παρατήρηση μόνο: Τα remix δε τα έχουμε κάνει εμείς αλλά φίλοι μας.. Οπότε μάλλον δεν είναι τόσο υψηλού επιπεδου οι δυνατότητες μας.. χαχα
    Επίσης, να πω πως το 12(το remix του let's pretend you don't exist) το έχουν κάνει οι Barbara's Straight Son οι οποίοι βοή8ησαν γεννικά.

    Να'σαι καλα και sorry που στα λέω με comment αλλά δε ξέρω με ποιον μιλάω.

    Στράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή