Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Jimmy Hendrix θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά!

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που καταγράφει την διήμερη εμφάνιση του Jimmy Hendrix στο Royal Albert Hall του Λονδίνου το 1969 πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το φιλμ αυτό συνδυάζει πλάνα από την συγκεκριμένη εμφάνιση μαζί με πλάνα από την Ευρωπαϊκή περιοδεία του καλλιτέχνη εκείνη τη χρονιά,σύμφωνα με τα λεγόμενα της αδελφής του Janie Hendrix.

"Υπήρχαν 4 κάμερες που ακολουθούσαν τον Jimmy και κατέγραφαν τα πάντα στην Ευρωπαϊκή του περιοδεία και κατέγραψαν και τις δύο εμφανίσεις του στο Λονδίνο" δήλωσε και συμπλήρωσε πως το φιλμ θα δείχνει τον Hendrix και την μπάντα του να "ανεβοκατεβαίνουν σε τρένα και αεροπλάνα,να υπογράφουν αυτόγραφα,την προετοιμασία του Jimmy πριν εμφανιστεί στη σκηνή καθώς και εικόνες από τζαμαρίσματα που γίνονταν στο σπίτι του."

Η Janie υποστηρίζει πως τα πλάνα δεν είναι καθόλου στημένα καθώς "ο Jimmy  δεν επηρεαζόταν καθόλου από την παρουσία της κάμερας."

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ πιθανώς θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες  καθώς και σαν επί πληρωμή πρόγραμμα στην τηλεόραση και σε DVD. Ένα soundtrack από την συγκεκριμένη διήμερη εμφάνιση βρίσκεται επίσης στα σκαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου