Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Root Boot meets Lomography @ La Doze


Root Boot meets Lomography


Don’t think, just shoot! είναι το μότο των Λομογράφων του πλανήτη κι αυτό το πάρτυ είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια της δημιουργικής, αναλογικής, snapshot φωτογραφίας.

Τo Σάββατο 21η Μαΐου η ομάδα Root Boot αυτοσχεδιάζει και μεταμορφώνει το La Doze σε meeting point των Λομογράφων της πόλης. Σας καλωσορίζει στον θαυμαστό κόσμο του Lomography διοργανώνοντας το πρώτο shooting party στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζει συλλογική έκθεση φωτογραφίας στο showroom του La Doze και σας προσκαλεί όλους να παίξετε· να πειραματιστείτε με τις φόρμες και τα χρώματα φωτογραφίζοντας τη βραδιά σε στιγμές.

Άλλωστε αυτή είναι η στάση ζωής του Lomography, ο πειραματισμός σε συνδυασμό με τη διασκέδαση. Η έμφαση στην casual, αυθόρμητη κι απρόβλεπτη φωτογραφία που αιχμαλωτίζει τον «θόρυβο» της στιγμής με την αισθητική που προσφέρουν τα διάφορα μοντέλα Lomography φωτογραφικών μηχανών (κορεσμένα, σπασμένα χρώματα, κόκκος, blurring, degraded edges).

Πάρτε τις Lomocams σας, εφοδιαστείτε με φιλμ και feel absolutely free να φωτογραφίσετε και να φωτογραφηθείτε στο πάρτυ, με guest dj τον Funktool από τη Βουλγαρία παρέα με τον Johnny Πέππα και τον Κώστα Βαμβακά.

Τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας να μοιραστούν και να εκθέσουν φωτογραφίες τους στο showroom, το οποίο θα παραμείνει στο χώρο για 10 μέρες.

Με την υποστήριξη της Lomography Greece, του MicroXtreme και της Matix
Χορηγός Επικοινωνίας : Up n Loud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου