Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Bob Dylan κάνει αποκαλύψεις σε αδημοσίευτη μέχρι σήμερα συνέντευξή του


Μία αδημοσίευτη,μέχρι σήμερα, συνέντευξη από τη χρονιά του 1966 αποκαλύπτει το ότι ο γνωστός τραγουδιστής μέσα στα 60's κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στην ηρωίνη.

Ο τραγουδιστής,που κλείνει τα 70 του μέσα στην εβδομάδα,αποκάλυψε στην συνέντευξή του αυτή ότι εθίστηκε στην ηρωίνη τον καιρό που ζούσε στη Νέα Υόρκη,αλλά ευτυχώς κατάφερε να το ξεπεράσει.Υπήρχε βέβαια η φήμη αυτού του εθισμού,αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κάποια καταγεγραμμένη ομολογία του.

Σύμφωνα με το BBC News,ο Dylan φέρεται να είπε στην εν λόγω συνέντευξη: "Ξεπέρασε αυτή τη συνήθεια της ηρωίνης στη Νέα Υόρκη. Πέρασα πολύ δύσκολα,ειλικρινά πολύ δύσκολα για κάποιο καιρό,αλλά κατάφερα να το ξεπεράσω.Είχα μια συνήθεια που μου κόστιζε $25 ημερησίως και την ξεπέρασα".

Η συνέντευξη δόθηκε στον αέρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής του Dylan,με ιδιωτικό αεροπλάνο,από μια συναυλία που είχε δώσει στο Nashville του Tennessee! Η συνέντευξη δόθηκε στον φίλο του Robert Shelton και οι λεπτομέρειες της παρέμεναν άγνωστες μέχρι σήμερα.

Σε άλλο σημείο της ηχογραφημένης αυτής συνέντευξης ο Dylan αποκαλύπτει τις αυτοκτονικές σκέψεις που είχε.Είπε χαρακτηριστικά: "Ο θάνατος για μένα δεν είναι τίποτα.Δε σημαίνει τίποτα αρκεί να πεθάνω ακαριαία.Πολλές φορές ήξερα ότι είχα την ευκαιρία να πεθάνω γρήγορα,και θα μπορούσα πολύ εύκολα να το είχα κάνει.Παραδέχομαι πως έχω αυτή την αυτοκτονική τάση,αλλά το ξεπερνώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου