Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σκέψεις για νέο υλικό από τους Pixies;


Οι Pixies αποκάλυψαν ότι και ο Bono συγκαταλέγεται ανάμεσα στους χιλιάδες fans τους που τους ζητούν να γράψουν νέα τραγούδια!

Οι δρόμοι της μπάντας χώρισαν το 1993 για να ξανασυναντηθούν το 2004 και από τότε μόνο περιοδεύουν.Παρόλα αυτά το τελευταίο τους άλμπουμ "Trompe Le Monde" κυκλοφόρησε πριν από 20 ολόκληρα χρόνια!

Σε δηλώσεις του ο κιθαρίστας Joey Santiago είπε: "Ακόμα και ο Bono μας είπε...."σας παρακαλώ κάντε ένα νέο άλμπουμ". Γαμώτο δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτή την παράκληση ανεκπλήρωτη! Αυτό θα με απογοήτευε,στα αλήθεια! Πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουμε,αλλά αυτό εξαρτάται από όλους μας".

Ο drummer David Lovering σε συνέντευξη που έδωσε στο Spinner αποκάλυψε ότι στην μπάντα δίνει χαρά το να παίζουν όλοι μαζί ζωντανά,προσθέτοντας ότι αυτή η διαρκής περιοδεία τους μοιάζει να είναι ασταμάτητη!

Ο Santiago υποστήριξε πως το γεγονός ότι έγραφαν διαρκώς νέα τραγούδια ίσως τους κούρασε! Παρόλα αυτά πιστεύει ότι είναι ο καιρό η μπάντα να αφήσει όλα τα προβλήματα πίσω της και να ξεκινήσει δουλειά για μια νέα κυκλοφορία.

"Η κουβέντα για να κάνουμε ένα νέο άλμπουμ θα γίνει όταν έρθει ο καιρός. Είχαμε τα προβλήματά μας σαν σύνολο και όταν ξεχαστούν όλα τα προβλήματα του παρελθόντος ίσως μπούμε ξανά στο studio και ας ελπίσουμε τότε για το καλύτερο".

1 σχόλιο:

  1. Είναι τόσο παραγωγικός ο Black Francis, βγάζει τόσο καλούς δίσκους, ώστε δε θα έλεγα ότι μου λείπει ένας νέος δίσκος των Pixies. Βέβαια, στα σημεία που υπάρχουν γυναικεία φωνητικά πάντα αναρωτιέμαι και προσπαθώ να φανταστώ πώς θα ακούγονταν με φωνή Kim Deal.

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή