Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο Corey Taylor ηχογράφησε με τους Velvet Revolver. Επιβεβαιώθηκε


Υπάρχουν πολλές φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν τον frontman των Slipknot να συζητά την μόνιμη τοποθέτησή του στην θέση των φωνητικών των Velvet Revolver. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποια επιβεβαίωση τόσο από την πλευρά των Revolver όσο και από την πλευρά του διάσημου τραγουδιστή.
Την επιβεβαίωση την έκανε πρόσφατα ο o μπασίστας του συγκροτήματος, Duff McKagan στο Music Radar. Εκεί είπε πως ο τραγουδιστής των Slipknot ηχογράφησε τραγούδια μαζί τους. Ωστόσο ο McKagan διευκρίνισε πως το γεγονός των ηχογραφήσεων δεν σημαίνει ότι ο Taylor ανήκει στο σχήμα. Τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

"Ηχογραφήσαμε ένα σύνολο από τραγούδια με τον Corey. Νομίζω πως είναι φοβερός, είναι η καλύτερη φωνή της νεότερης γενιάς και θα ήμουν περήφανος αν έκανα οτιδήποτε μαζί του".

Παρόλα αυτά δεν ήταν σε θέση να πει κατά πόσο ο Taylor θα μπορούσε να ενταχθεί σαν ένα μόνιμο μέλος της μπάντας. "Δεν μπορώ να πω κάτι σχετικό με τους Velvet Revolver μέχρι νεοτέρας. O Slash περιοδεύει, εγώ μόλις ξεκίνησα τις περιοδείες - θα δούμε... Δεν έχω κάποια απάντηση".

(αναδημοσίευση από Sawbiz Blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου