Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επανακυκλοφορίες και νέο άλμπουμ από τους Smashing Pumpkins


Την πρόθεση τους να επανακυκλοφορήσουν όλο τον δισκογραφικό τους κατάλογο, συνοδευόμενο από έξτρα υλικό έκαναν γνωστή οι Smashing Pumpkins.

Μέσα στη χρονιά που διανύουμε, πρόκειται να επανεκδοθούν οι τρεις πρώτες δουλειές του συγκροτήματος, ''Gish'' (1991), ''Siamese Dream'' (1993) και ''Pisces Iscariot'' (1994). Μέσα στο 2012, σε ένα δεύτερο κύμα επανακυκλοφοριών θα βγουν τα ''Mellon Collie And The Infinite Sadness'' (1995), ''The Aeroplane Flies High'' (1996) και ''Ava Adore'' (1998).
Επίσης μέσα στην επόμενη χρονιά θα κυκλοφορήσουν μαζί σε ένα πακέτο και τα ''Machina/The Machines Of God'' και ''Machina II : The Friends And Enemies Of Modern Music'' που είχαν πρωτοκυκλοφορήσει αμφότερα, μέσα στο 2000.

Εν τω μεταξύ το συγκρότημα ετοιμάζει να κυκλοφορήσει και ένα νέο δίσκο μέσα στο Σεπτέμβριο με τίτλο ''Oceania''. Αυτό θα αποτελείται από 10 νέα κομμάτια. Το άλμπουμ αυτό θα αποτελεί μέρος του τρέχοντος project ''Teargarden By Kaleidoscope'' . Τέλος, ένα νέο κομμάτι με την ονομασία ''Owata'' σκοπεύουν να διαθέσουν με της επίσημης ιστοσελίδας τους  http://www.smashingpumpkins.com/ εντελώς δωρεάν την επόμενη εβδομάδα.

Στον παρακάτω player μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε όλα τα κομμάτια που διέθεσαν με τον ίδιο τρόπο, από το 2010 μέχρι και σήμερα όπου ''τρέχει'' αυτό το project.





(Πηγή: Sawbiz Blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου