Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Oι χειρόγραφοι στίχοι του 'Lucy In The Sky With Diamonds' των Beatles σε δημοπρασία!


Ένα χειρόγραφο του John Lennon με τους στίχους του 'Lucy In The Sky With Diamonds' θα βγει σε δημοπρασία στις Η.Π.Α.Το χειρόγραφο θα πωληθεί σε δημοπρασία που θα γίνει στις 14 ή 15 Μαΐου στο Saban Theater του Beverly Hills.

Το χειρόγραφο περιλαμβάνει τους πρώτους στίχους του τραγουδιού κι ένα σκίτσο που παριστάνει τέσσερις ανθρώπους σε ένα δωμάτιο με ένα παράθυρο καλυμμένο με κουρτίνες!

Ο οίκος δημοπρασιών Profiles In History περιμένει πως το συγκεκριμένο χειρόγραφο θα πωληθεί για περισσότερα από $200.000!

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ των Beatles  'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band',και θεωρείται ότι είναι ένα τραγούδι που αναφέρεται στα συμπτώματα που προκαλεί η χρήση του παραισθησιογόνου LSD.Αυτή που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη άποψη στηρίζονται στο γεγονός ότι τα αρχικά γράμματα κάποιων από τις λέξεις του τίτλου σχηματίζουν το ακρωνύμιο LSD.

O Lennon πάντα αντέκρουε αυτές τις εικασίες ενώ μια Βρετανίδα,η Lucy Vodden,η οποία απεβίωσε το 2009 είχε αποκαλύψει το 2007 ότι αυτή υπήρξε η έμπνευση για το τραγούδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου