Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Motorhead-The World is Yours (Motorhead Music 2010)

"Ο κόσμος είναι δικός σου" μας λένε οι Motorhead στη νέα τους κυκλοφορία και ο καθένας μπορεί αν δώσει την δική του ερμηνεία στον τίτλο. Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποια φιλοσοφική παραίνεση του Lemmy και της συμμορίας του καθώς οι τίτλοι των τραγουδιών (Rock 'n' Roll Music,Bye bye bitch bye bye) φανερώνουν ξεκάθαρα την αλητήρια διάθεση που θέλει να σου περάσει η μπάντα!

Από το εναρκτήριο κιόλας Born to Lose οι Motorhead δεν δείχνουν καμιά μα καμιά πρωτοτυπία,αλλά μεταξύ μας ποιος νοιάζεται. Τους Motorhead τους αγαπάς γιατί από την πρώτα νότα του κάθε τραγουδιού τους σε παρασέρνουν στο ρυθμό τους,γιατί μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι αρνούνται πεισματικά να το βάλουν κάτω και συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά το λάβαρο του βρώμικου Rock 'n' Roll! Το Get back in Line βάζει στη θέση του οποιονδήποτε τολμά να τους αμφισβητήσει ενώ το Rock 'n' Roll Music δίνει το  στίγμα του ήχου τους. Ο γερομπερμπάντης Lemmy δεν ξεχνά να δώσει και  μαι sexy νότα στη μουσική του και προκαλεί κάθε επίδοξη groupie να περιμένει λέγοντας της Waiting for the Snake!

Έχεις φτιαχτεί ήδη με όσα άκουσες; Τόλμησε να γίνεις κι εσύ ένας Outlaw,όπως είναι και οι Motorhead τόσα χρόνια στη μουσική βιομηχανία! Ενώσου μαζί τους σε μια Brotherhood of Man και κατέκτησε τον κόσμο. Εξάλλου ο κόσμος είναι δικός σου,στο έκαναν ξεκάθαρο από την αρχή.

Κάπου εκεί τελειώνουν οι δυναμίτες,αλλά η συνέχεια δεν είναι διόλου απογοητευτική! Mε το I Know what you Need κάνουν ξεκάθαρο πως ξέρουν που πατάνε,ενώ με το Devil in my Head ουσιαστικά εκφράζουν τον δαίμονα που τους κινεί μουσικά όλα αυτά τα χρόναι και τους κρατά ακούραστους!Συνεχίζοντας με το I Know how to Die ξέρεις ήδη πως ότι και να γίνει η τρομερή αυτή μπάντα θα σε συνοδεύει πάντα στη ζωή σου,ακόμα και όταν θα χρειαστεί να πεις σε κάποια "Bye bye Bitch bye bye" (που προσωπικά το λάτρεψα).

Κλείνοντας σου λένε και πάλι The World is Yours και εσύ οφείλεις να το εμπεδώσεις! Τι ακόμα δεν κατάλαβες τι θέλεις να σου πουν; Βάλε το CD ξανά να παίζει,κλείσε τα μάτια,και κατέκτησε τον κόσμο με τον τρόπο που μόνο οι Motorhead μπορούν να σε διδάξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου