Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Support Katrin The Thrill



Μια από τις πιο χαρακτηριστικές καλλιτέχνιδες της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής και μια από τις πιο ζεστές φωνές,η Katrin The Thrill βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να κυκλοφορήσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά!

Η Katrin The Thrill έγινε πιο γνωστή σε όλους μας με την κυκλοφορία του Earth Is Calling Us EP,μέρος των εσόδων από το οποίο πήγε για την αναδάσωση καμμένων περιοχών ανά την Ελλάδα! Το νέο της άλμπουμ είναι έτοιμο ήδη από τον Δεκέμβριο του 2011,αλλά λόγω της διακοπής της συμφωνίας με την δισκογραφική της εταιρεία δεν βρήκε το δρόμο προς την αγορά. Τώρα η ίδια η καλλιτέχνης για να μπορέσει ουσιαστικά να αποκτήσει τον έλεγχο της μουσικής της καλείται να πληρώσει όλο το κόστος της παραγωγής.

Αυτή τη φορά δεν στράφηκε σε κάποια άλλη δισκογραφική αλλά ξεκίνησε μια ιδιότυπη καμπάνια καλώντας το κοινό να συμμετάσχει στην χρηματοδότηση αυτού του άλμπουμ.Η όλη διαδικασία έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα και για τις δύο πλευρές καθώς κάθε συνεισφορά μεταφράζεται και σε ένα αντίστοιχο "δώρο" από την Κatrin προς τους υποστηρικτές της!

Μπορείτε να δείτε,και γιατί όχι να βοηθήσετε,αυτή την καμπάνια στο http://www.indiegogo.com/katrinthethrill

Όσοι λοιπόν πιστεύετε στη δύναμη της καλλιτεχνικής ανεξαρτησίας δεν έχετε παρά να το αποδείξετε εμπράκτως!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου