Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Οι Hives εξομολογούνται για το νέο τους άλμπουμ



Οι Hives έδωσαν μια συνέντευξη στο περιοδικό ΝΜΕ και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν περισσότερα πράγματα για το επερχόμενο τους άλμπουμ,Lex Hives,που θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο τραγουδιστής της μπάντας Howlin' Pelle Almqvist είπε πως παρά το γεγονός ότι ο ήχος αυτού του άλμπουμ έχει σημαντικές διαφορές από προηγούμενες δουλειές των Hives,παρόλα αυτά έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την μπάντα. Ερωτώμενος αν η μπάντα έμεινε προσκολλημένη στην κλασσική garage rock φόρμα ο Almqvist είπε: "Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φόρμουλα σε αυτό το άλμπουμ,αλλά σίγουρα ηχεί σαν ένα Hives άλμπουμ.Κάθε μπάντα έχει τον δικό της ήχο που την χαρακτηρίζει.Υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που δεν θα μπορούσαν να έχουν θέση σε κάποια άλλη κυκλοφορία μας,που ξεφεύγουν λίγο,αλλά αυτό συνέβη και στο προηγούμενο μας άλμπουμ. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορούσαν αν υπάρχουν σε κυκλοφορίες κανενός άλλου πέρα από εμάς"

Στην συνέχεια της συνέντευξης του,ο Almqvist,είπε πως δεν μπορεί να μιλήσει για συγκεκριμένες επιρροές,αλλά τόνισε πως το κοινό θα ενθουσιαστεί με το νέο άλμπουμ. "Δεν είμαστε 21 πλέον.Ότι επιρροή κι αν είχαμε έχει εντυπωθεί για τα καλά στο DNA μας και πλέον είναι κτήμα μας. Δεν ακούσαμε άλλη μουσική στα δύο χρόνια που δουλέψαμε γι αυτό το άλμπουμ. Το τέμπο μας έχει ελαφρώς αλλάξει και υπάρχουν τραγούδια σε στυλ που δεν είχαμε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό,και είμαι σίγουρος πως και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί".

Ο Almqvist αποκάλυψε επίσης πως η μπάντα ηχογράφησε σχεδόν όλο το νέο άλμπουμ στα δικά της Berlin's Hansa Studios και πως προσπάθησαν να αναπαράγουν το drumming των Iggy and the Stooges.Είπε ακόμα πως η μπάντα ηχογράφησε συνολικά 14-15 τραγούδια αλλά μόλις 12 θα βρίσκονται στο νέο άλμπουμ και πως ήδη έχουν μπει στη διαδικασία ηχογραφήσεων και για τον δια΄δοχο του Lex Hives παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου