Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Οι Pearl Jam υπόσχονται πειραματικό νέο άλμπουμ



Ο κιθαρίστας των Pearl Jam,Stone Gossard,μας ενημέρωσε σχετικά με την πρόοδο των ηχογραφήσεων του 10ου άλμπουμ της μπάντας.Σε δηλώσεις του είπε πως η μπάντα δεν βιάζεται και πως απέχουν ελάχιστα (1-2 τραγούδια) μέχρι την ολοκλήρωση του άλμπουμ.

Η δήλωση του στο περιοδικό Rolling Stone είχε ως εξής: "Ηχογραφήσαμε ορισμένα τραγούδια και ετοιμαζόμαστε να ηχογραφήσουμε ορισμένα ακόμα. Το πιο πιθανό είναι πως μένουν ακόμα ένα με δύο τραγούδια,αλλά ίσως ηχογραφήσουμε έξι με εφτά ακόμα.Το πιο σημαντικό είναι πως δεν βιαζόμαστε και δεν υπάρχει και λόγος για κάτι τέτοιο.Το ζήτημα είναι να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο θα συνεχίζει να διευρύνει τους ορίζοντες μας και δεν θα είναι απαραίτητα συνέχεια αυτών που κάναμε στο παρελθόν. Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.Θέλουμε ο κόσμος να λέει "wow,αυτό είναι ένα είδος περίεργων Pearl Jam" ή μετά από 10 χρόνια να λένε "εκείνη η περίοδος ήταν η αγαπημένη μου",πράγμα που ως γνωστόν συμβαίνει συχνά".

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να περιγράψει τα τραγούδια του νέου άλμπουμ ο Gossard είπε πως το άλμπουμ αποπνέει ένα αέρα ανανέωσης και πως η μπάντα θα κάνει οτιδήποτε ούτως ώστε να μην ακούγεται τόσο "καλογυαλισμένο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου