Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σουηδοί καλλιτέχνες δημιουργούν το δικό τους label/κολεκτίβα






Μια ομάδα Σουηδών μουσικών,μεταξύ των οποίων και οι Lykke LI,Peter Bjorn & John,Miike Snow και Teddybears,δημιούργησαν μια νέα μουσική κολεκτίβα και δισκογραφική εταιρεία με το όνομα Ingrid.

To επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει τα παρακάτω:

"Η Ingrid δημιουργήθηκε μετά από αμέτρητες κούπες καφέ στο καφέ Mellqvist στην Στοκχόλμη,ένα μέρος όπου ψηλοί άνδρες,εγχώριοι αστέρες,ναύτες,αναζητητές και πανέμορφες γυναίκες συγκεντρώνονται για να κουβεντιάσουν την διαφορά μεταξύ του τι είμαστε και τι θα έπρεπε να είμαστε....
Πέρα από τα παράπονα για τον βαρύ χειμώνα και την έλλειψη ενός καλού Λατινοαμερικάνικου joint,ξεπήδησαν και άλλα θέματα μέσα από αυτές τις συζητήσεις. Υπάρχει άραγε κάτι άλλο πέρα από παγκόσμιες περιοδείες,indie επιτυχίες και άδειες τσέπες;Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι απευθείας από εμάς για το κοινό χωρίς να υπάρχουν μεσάζοντες;Δεν είμαστε στο 2012;
Μέσα σε μια στιγμή η Ingrid δημιουργήθηκε,αποτελούμενη από μέλη όπως οι Miike Snow, Lykke Li, Peter Bjorn and John, Coco Morier, Jocke Åhlund, Johanna Beckman, Jonas Torvestig, και Tomas Nordmark,η Ingrid φιλοδοξεί να προσφέρει ένα "σπίτι" σε μια νέα γενιά μουσικών και καλλιτεχνών. Η ευκαιρία για δημιουργία,συνεργασία και οπτική και ηχητική μίξη είναι ανοικτή και η Ingrid σε αυτό θα προσφέρει χώρο".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλλιτέχνες που προαναφέραμε θα συνεχίσουν να τιμούν τα δισκογραφικά τους συμβόλαια και θα είναι και μέλη της Ingrid.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δύο promotional βίντεο του πρωτοποριακού αυτού label




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου