Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Get Well Soon in Thessaloniki



Love Light productions proudly presents:


Get Well Soon (Germany)


Opening Acts : 

Brightside (Skg)
+
Still Gramophone (Skg)


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012
Eightball Club
Πίνδου 1, Λαλάδικα

Doors Open : 20.30

Οι Get Well Soon είναι ουσιαστικά το μουσικό όχημα του πολυοργανίστα Konstantin Gropper, μιας πολυσχιδούς προσωπικότητας που με την μουσική του έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην σύγχρονη μουσική.Βαθύτατα επηρρεασμένοι από την μουσική παράδοση των 60's και των 70's και εμποτισμένοι με τους indie ήχους των 90's,ο Gropper και η παρέα του έχουν καταφέρει αν μας παρουσιάσουν εξαιρετικά ηχητικά δείγματα,τα οποία συνδυάζουν με τρόπο μαγικό την Indie,την Folk και το Preogressive Rock. Πάντα σκοτεινοί,βαθύτατα ερωτικοί,ειρωνικοί και περιγραφικοί καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν τον ακροατή με τις μελωδίες τους και προσφέρουν ένα μοναδικό show πλημμυρισμένο από συναίσθημα και δυναμισμό που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Στο πλευρό τους δύο υποσχόμενες μπάντες της Θεσσαλονίκης......

Οι Brightside δημιουργήθηκαν μόλις το 2010 από τους Κωνσταντίνο Σκαρλάτο(φωνητικά/κιθάρα),Νέστορα Μπανάνη(κιθάρα),Miles Λάππα (drums) και Θάνο Καραπάντσιο (μπάσο),με σκοπό να κάνουν κάτι πραγματικά ανεξάρτητο. Με αρκετές εμφανίσεις στα stages της πόλης και με ένα εξαιρετικό demo στις αποσκευές τους θα έχουν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν δείγματα του πλούσιου ταλέντου τους και να μοιραστούν με το κοινό τις μελωδίες και τις ανησυχίες τους.

Οι Still Gramophone ξεκίνησαν σαν ένα one man's project στην κρεβατοκάμαρα του Ηλία Σταμπουλή,του βασικού συνθέτη και κινητήρια δύναμη της μπάντας. Τις δικές του μουσικές ιδέες που τις εξεφραζε με την φωνή και την κιθάρα του σύντομα τις μοιράστηκε με μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών,του Αλέξανδρου Ιωάννου (βιμπραφωνο,drums,κρουστά),του Δημήτρη Παπαδόπουλου (μπάσο),του Τάσου Καραδέδου (synths) και της Λίζας Ριζοπούλου (τσέλο). Τον δημιουργικό τους οίστρο τον αποτύπωσαν στο εξαιρετικό ομώνυμο άλμπουμ τους και τις μελωδίες τους θα έχουμε την χαρά να τις απολαύσουμε αυτή τη βραδιά.

Προπώληση Εισιτηρίων Θεσσαλονίκη:

Ticket House [Μητροπόλεως 102]
Metropolis [Τσιμισκή 33]

Προπωληση: € 18 ευρω (τα πρώτα 100)
Ταμειο: € 22

E-tickets: € 15
Link Θεσσαλονίκη:gwsthess.eventbrite.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου